Tafeltennis

Aangepast tafeltennis voor mensen met een lichamelijke en/of zintuiglijke handicap, een veelzijdige en uitdagende sport.

Tafeltennissen is een zeer toegankelijke sport voor mensen met een beperking zoals gebruikers van een rolstoel, sporters met een amputatie, of sporters die deels verlamd zijn door een beroerte.

Elke donderdagavond is er voor mensen met een en /of zintuigelijke beperking, aangepast tafeltennis van 20.00-21.00 uur in het Gemeentelijk sportcentrum “De Scharen” Topaasstraat 13, te Breda.

Ons doel is op recreatieve wijze samen te sporten. Het sociale contact is heel belangrijk voor ons. Er heerst een zeer ontspannen sfeer. De contributie bedraagt € 100,- per jaar. Voor dit bedrag mag je naast het tafeltennissen ook deelnemen aan badminton, schuiftafeltennis in het Gemeentelijk Sportcentrum “De Scharen” Topaasstraat 13 te Breda, maar ook mag je deelnemen aan het aangepast zwemmen op de zaterdagochtend in het van Sonsbeeck zwembad te Breda. Is tafeltennissen iets voor jou? Kom dan eens vrijblijvend bij ons kijken. Je bent van harte welkom.

Wil je meer informatie over het tafeltennissen dan kan je terecht bij mevrouw Jeanny Smit-Dunk, tel: 06-26762301